Aquaclean Technology

Mystic, zgjidh ngjyrën tënde

Prania në më shumë se 60 vende

Kafsha dhe divani juaj nuk shkojnë mirë ?

Aquaclean, vish shtëpinë tënde

Projekte dizenjoje sipas dëshirës

new collections home

Koleksionet e reja

Aquaclean të sjell koleksionet e veta të reja për këtë sezon 2020. Një gamë copash njëngjyrëshe dhe të stamposura për gusto të sofistikuara e që kënaqen me vështirësi. Aquaclean është kthyer në një pikë referimi në botën e interiorizmit dhe të dekorimit në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar.

Çfarë është SAFE FRONT®?

Është një mbrojtës kundër mikoorganizmave dhe bakterieve. Është një metodë komplet ekologjike dhe e padëmshme për eleminimin e mikoorganizmave dhe bakterieve nga materialet tekstile. SAFE FRONT® është veçanërisht i dobishëm në shtëpitë me kafshë shtëpiake për shkak të përhapjes së mikroorganizmave të pluhurit dhe bakterieve në këto kafshë. Është asgjësues ndaj prezencës së këtyre mikroorganizmave.

acaro

Projektet Aquaclean

Aquaclean është kthyer në një pikë referimi në sektorin e prodhuesve tekstilë të dekorit të lartë. Kemi gjetur ekuilibrin perfekt ndërmjet dizenjos, cilësisë dhe kreativitetit dhe kemi bërë që dekoruesit dhe interioristët më të njohur në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar të vendosin për copat tona për të veshur çdo lloj hapësire.

proyectos
contract

Copat e tua Aquaclean gjithmonë si të reja

E dimë se sa e vështirë është t’i mbash copat e shtëpisë perfekte si ditën e parë. Por falë teknologjisë sonë rinovuese tani është e mundur. Zbuloje këtu

gota