Shqipëri (Albania)
Contract

ÇFARË ËSHTË AQUACLEAN?

Teknologjia aquaclean është një trajtim revolucionar që bën të mundur pastrimin e njollave thjesht duke përdorur pak ujë. Kështu, arrijmë një mirëmbajtje shumë të lehtë brenda një kohe të shkurtër.

Me aquaclean mund të heqim pjesën më të madhe të njollave shtëpiake (verë, bojë, salcë, yndyrë, baltë, çokollatë, krem, etj.) duke na lehtësuar kështu jetën dhe duke na lënë më shumë kohë për gjërat e rëndësishme.

SI VIHET NË PËRDORIM AQUACLEAN?

aquaclean technology është një mbrojtje e përparuar për tapicerinë e divanit tuaj. Ky trajtim mbulon çdo fibër me një shtresë molekulare të padukshme që bën që pisllëku mos të përshkojë ne copën e divanit.

VESHJA QE PASTROHET ME UJË

como limpiar qr
rounded 1
1. Hiqni pjesën me te madhe të pisllëkut së derdhur mbi tapiceri.
rounded 2
2. Vini ujë mbi njollën, ose duke e hedhur direkt mbi të, ose me një leckë thithëse të lagur dhe të shtrydhur. Prisni disa sekonda.
rounded 3
3. Ushtroni pak forcë mbi njollën me leckën e lagur dhe fërkojeni lehtë me lëvizje qarkore. Nëse njolla nuk zhduket plotësisht, përsërit proçesin aq herë sa te jetë e nevojshme.
Lajmërim ligjor | Rregullorja e konfidencialitetit | Rregullorja e Cookies | Developers
© 2024 | Aquaclean© | Të gjitha të drejtat e rezervuara.