spinner

Çfarë është SAFE FRONT®?

SAFE FRONT® është një mbrojtës kundër mikoorganizmave dhe bakterieve. Është një metodë komplet ekologjike dhe e padëmshme për eleminimin e mikoorganizmave dhe bakterieve nga materialet tekstile. Ky produkt përmban një mburojë që, në mënyrë natyrale, pengon riprodhimin e mikrooganizmave të pluhurit. Këta mikroorganizma shkaktojnë në numër të madh alergjish. Përveç kësaj, mbron gjithashtu copat tekstile nga mikoorganizmave dhe bakteriet dhe në këtë mënyrë përfitohet një material tapicerie plotësisht higjenik.

sello-safe-front

SAFE FRONT® është veçanërisht i dobishëm në shtëpitë me kafshë shtëpiake për shkak të përhapjes së mikroorganizmave të pluhurit dhe bakterieve në këto kafshë. Është asgjësues ndaj prezencës së këtyre mikroorganizmave.

safe-front-01safe-front-011

Si funksionon SAFE FRONT®?

Pluhuri shtëpiak, prezent në të gjitha materialet tekstile të shtëpisë është vendi ideal ku shumëzohen mikroorganizmat. Jashtëshqitjet e tyre janë shkaku i pothuaj 70 % të alergjive. Në një gram pluhur shtëpiak mund të jetojnë deri në 18.000 mikroorganizma të cilët prodhojnë si jashtëshqitje 10 fishin e peshës së tyre cdo ditë. Jashtëshqitjet e mikroorganizmave janë shkaqet e sëmundjeve te tilla si riniti alergjik, azma bronkiale, dermatiti atopik dhe urtikaria. Bakteriet janë shkaku i erërave të këqija, infeksioneve, sëmundjes së këmbës së atletit dhe rezistencës ndaj antibiotikëve në spitale. Ajo çʼka ka arritur SAFE FRONT® është të evitojë prezencën e këtyre mikroorganizmave dhe bakterieve ne copa tekstile pa nevojën e përdorimit të insekticideve apo lëndëve flurore.

safe-front-02safe-front-03

Vite hulumtimi, në bashkëpunim me laboratorët japonezë, kanë dhënë si produkt SAFE FRONT®, një mburojë mbrojtëse që është plotësisht ekologjike dhe e padëmshme e që eleminon ambientin në të cilin jetojnë. Mikroorganizmat nuk do jenë të afta të riprodhohen apo mbijetojnë në një copë tekstile me SAFE FRONT® sepse mburoja e tyre mbrojtëse përmban copëza joorganike argjendi që pengojnë riprodhimin e mikoroorganizmave. Rezultati është një copë komplet higjenike, antialergjike, pa asnjë lloj ere.