Aquaclean Technology

Clean on the outside, clean on the inside.
Covid-19 relevant information

Kafsha dhe divani juaj nuk shkojnë mirë ?

Mystic, zgjidh ngjyrën tënde

Prania në më shumë se 60 vende

Aquaclean, vish shtëpinë tënde

Projekte dizenjoje sipas dëshirës

AQUACLEAN WITH SAFE FRONT®

SAFE FRONT® protects as standard against enveloped viruses and bacteria, effectively reducing its activity by more than 91% against untreated fabrics. This shield maintains optimal levels of hygiene on your sofa by acting permanently. SAFE FRONT® has been proved to be a great help against mite allergies since 1999.

acaro
new collections home

Koleksionet e reja

Aquaclean të sjell koleksionet e veta të reja për këtë sezon 2021. Një gamë copash njëngjyrëshe dhe të stamposura për gusto të sofistikuara e që kënaqen me vështirësi. Aquaclean është kthyer në një pikë referimi në botën e interiorizmit dhe të dekorimit në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar.

Projektet Aquaclean

Aquaclean është kthyer në një pikë referimi në sektorin e prodhuesve tekstilë të dekorit të lartë. Kemi gjetur ekuilibrin perfekt ndërmjet dizenjos, cilësisë dhe kreativitetit dhe kemi bërë që dekoruesit dhe interioristët më të njohur në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar të vendosin për copat tona për të veshur çdo lloj hapësire.

proyectos
contract

Copat e tua Aquaclean gjithmonë si të reja

E dimë se sa e vështirë është t’i mbash copat e shtëpisë perfekte si ditën e parë. Por falë teknologjisë sonë rinovuese tani është e mundur. Zbuloje këtu

gota