Shqipëri (Albania)
live your sofa

KOLEKSIONET E PËLHURAVE AQUACLEAN TE REKOMENDUARA PËR SHTËPI ME KAFSHË SHTËPIAKE

Zbulo të gjitha koleksonet e pëlhurave tona me teknologjinë aquaclean. Zgjidh mbulesat qe të pëlqejnë më shumë dhe kërkoji në dyqanet me të afërta. Nëse nuk e ke të qartë, përdor simuluesin tonë për të parë se si do duket divani yt më pas.
ALHAMBRA

ALHAMBRA

ALPINE

ALPINE

ANGORA

ANGORA

BALTIC

BALTIC

BELICE

BELICE

CALEIDO

CALEIDO

CARABU

CARABU

DAYTONA_HP

DAYTONA_HP

FABIA

FABIA

HIDRA

HIDRA

MARINA_HP

MARINA_HP

NORDIC

NORDIC

SUPREME

SUPREME

Ngjyra e imazheve të shfaqura mund të mos përputhen me produktin përfundimtar. Kontrolloni me dyqanin tuaj të mobiljeve.

AQUACLEAN WITH SAFE FRONT®
CLEAN ON THE OUTSIDE, CLEAN ON THE INSIDE

SAFE FRONT® protects as standard against enveloped viruses and bacteria, effectively reducing its activity by more than 91% against untreated fabrics. This shield maintains optimal levels of hygiene on your sofa by acting permanently. SAFE FRONT® has been proved to be a great help against mite allergies since 1999.

safe front

Pëlhura të rekomenduara
për shtëpi me KAFSHË SHTËPIAKE

new collections

Shëndet, higjenë dhe mirëqënie

Përhapja e bakterieve dhe mikroorganizmave kur ke kafshë shtëpiake është një realitet.

Safe Front është një aleat i madh kundër këtyre organizmave që mund të shkaktojnë alergji veçanërisht tek fëmijët dhe pleqtë.

Më shumë jetëgjatësi

Këto koleksione disponojnë një barrierë fizike, një fletëz ndërmjet thurrjeve dhe pjesës së dukshme të pëlhurës që pengon kapjen aksidentale në të jo vetëm të kafshëve por edhe të perçinave të pantallonave, zinxhirëve apo unazave.

safe front
new collections

Mirëmbajtje e lehtë

Sipërfaqet e këtyre koleksioneve janë plotësisht të lëmuara ç’ ka lehtëson heqjen e qimeve të kafshëve shtëpiake nga copa.

Këto pëlhura nuk janë të pashkatërrueshme, por ndihmojnë për të zgjatur jetëgjatësinë e divanit tuaj.

SIMULUES PËR PËLHURAT E REKOMANDUARA PËR SHTËPITË ME KAFSHË SHTËPIAKE

aquaclean ju fton të përdorni imituesin tonë për ta bërë më të lehtë që të imagjinoni se si tapiceri që keni zgjedhur është në divanin tuaj. Përveç kësaj, gjithashtu mund të zbuloni Koleksione të reja me aquaclean aechnology® për ta bërë jetën tuaj shumë më të lehtë.

Ngjyra e imazheve të shfaqura mund të mos përputhen me produktin përfundimtar. Kontrolloni me dyqanin tuaj të mobiljeve

Këshilla

Divani është qendra e shtëpisë dhe kafshët mund të jenë shumë territorialë, kështu që mund të jetë një vend mjaft tërheqës për kafshën tuaj shtëpiake. Kafshët kanë sjellje të cilat ndryshojnë shumë në varësi të llojit të tyre. Investimi më i mirë që mund të bëni është të edukoni kafshën tuaj shtepiake në mënyrë të tillë që të përdorë vendet e duhura.
huella1

SHMANG GËRVISHTJET

Mund të vendosësh lëkura portokalli ose të fërkosh copën me këtë të fundit, sepse aroma e agrumeve nuk është e këndëshme për kafshët.

huella2

EDUKO KAFSHËN TËNDE SHTËPIAKE

Bli një krruajtës për macen macen tënde dhe mesoji ta përdorë. Me qëllim që të mësohet me të, mund t'i vini krruajtësit pak catnip(bimë) apo valerianë(bimë). Këto erëra i tërheqin. Dhe mos harro të shpërblesh macen tënde sa herë që ta përdorë.

huella3

PASTRIMI I KAFSHËVE 1

Mba të shkurtër thonjtë e kafshës tënde, për të shmangur qe t'i mprehë duke prishur kështu divanin.

huella4

PASTRIMI I KAFSHËVE 2

Krih kafshën tënde shtëpiake rregullisht. Qimet që do hidhni në plehra, nuk do jenë vërdallë nëpër shtëpi.

huella5

USHQIM I SHËNDETSHËM

Ushqe mirë kafshën tënde shtëpiake, sepse një dietë e papërshtatshme mund të shkaktojë më shumë rënie qimesh. Gjithashtu, një ushqim i shëndetshëm do të ndihmojë që mos të sëmuren, duke u dhënë një jetë më cilësore.

Lajmërim ligjor | Rregullorja e konfidencialitetit | Rregullorja e Cookies | Developers
© 2023 | Aquaclean© | Të gjitha të drejtat e rezervuara.