Shqipëri (Albania)
Contract

Politika e cookies

Çfarë janë cookie-t?

Cookie-t janë arkiva të vegjël të dhënash që mbërrijnë në aparat nga siti web i vizituar dhe përdoren për të regjistruar ndërveprime të caktuara të nagivimit në një faqe web duke depozituar këto të dhëna që mund të aktualizohen dhe rekuperohen. Këto arkiva ruhen në kompjuterin e përdoruesit dhe përmbajnë të dhëna anonime që nuk janë të dëmshme për kompjuterin tuaj. Përdoren për të kujtuar preferencat e përdoruesit, si gjuha e zgjedhur, të dhënat e aksesit dhe personalizimin e faqes.

Cookie-t mund të përdoren gjithashtu për të regjistruar informacion anonim rreth formës se si një vizitues përdor një site. Për shembull, nëpërmjet cilës faqe web kini patur akses ose nëse kini përdorur një banner publiciteti për të hyrë.

Përse aquaclean.com përdor cookie-t?

aquaclean.com përdor cookies domosdoshmërisht të nevojshme dhe thelbësore me qëllim që ju të përdorni sitet tona web dhe t' ju lejojnë të lëvizni lirisht, të përdorni zona të sigurta, opsione të personalizuara etj. Perveç kësaj, ndërmarrja jonë përdor cookies që grumbullojnë të dhëna lidhur me analizën e përdorimit të webit. Këto përdoren për të ndihmuar në përmirësimin e shërbimit ndaj klientit, nëpërmjet matjes së përdorimit dhe rendimentit të faqes për ta optimizuar dhe personalizuar atë. Sitet tona mund të kenë gjithashtu linke me rrjetet sociale (si Facebook apo Twitter). Inversiones Industriales Serpis S.L. nuk kontrollon cookie-t e përdorura nga këto faqe web të jashtme. Për më shumë informacion mbi cookie-t e rrjeteve sociale ose të faqeve web të tjera e të ndryshme ju këshillojmë të kontrolloni politikën e tyre mbi cookie-t.

¿Çfarë përdorimi u japim cookies të llojeve të ndryshme?

Cookie-t e sesionit

Cookie-t e sesionit janë ato që zgjasin për sa kohë përdoruesi është duke lundruar ne faqen web dhe fshihen pasi mbaron.

Cookie-t e përhershme

Këto cookies ruhen në aparatin e përdoruesit për një kohë më të gjatë, duke lehtësuar kështu kontrollin e preferencave të zgjedhura pa nevojën e përsëritjes së parametrave të caktuar sa herë që vizitohet siti web.

Cookie-t vetjake

Janë cookies të krijuara nga kjo faqe web dhe mund t'i lexojë vetëm kjo faqe. Nëfaqen web të: https://www.aquaclean.com instalohen cookie-t vetjake të përhershme që ruhen me qëllimin e mëposhtëm:

 • Teknike: Këto cookies shërbejnë për të kontrolluar ngarkimin e imazheve që dalin në home në funksion të parametrave që janë programuar (koha, numri i vizitave, etj...). Gjithashtu shërbejnë për të lejuar aksesin në pjesë të caktuara të faqes web dhe për të përcaktuar vendndodhjen e përdoruesit.
 • Personalizimi: Këto cookies përdoren për të regjistruar konfigurimin e madhësisë së zgjedhur në vizualizimin e përmbajtjes se faqes web për ta treguar atë në vizitat e ardhshme të përdoruesit.
 • Analize: Cookies që mundësojnë ndjekjen e trafikut që hyn në faqen web për të bërë statistikat e vizitave.

Cookie-t e palës së tretë

Janë cookies të krijuara nga të tretë dhe që i përdorim për shërbime të ndryshme (p.sh. për analizën e faqes web dhe publicitet)

Në vazhdim detajohen si të tretët që mund të konfigurojnë dhe dhe të kenë akses në Cookie-t (të cilat përmbajnë informacion dhe kërkojnë pëlqimin tuaj) e kompjuterit tuaj ashtu edhe qëllimi me të cilin përdoret informacioni që ruajnë.

 • Qëllimi/Cookie-t teknike

  • PËRSHKRIMI

   Shërbejnë për të kontrolluar trafikun dhe komunikimin e të dhënave dhe për këtë përdorin elementë sigurie gjatë navigimit. Gjithashtu shërbejnë për identifikimin dhe mirëmbajtjen e sesionit të përdoruesit, për të ruajtur përmbajtjen në shpërndarjen e videove dhe tingujve dhe për të ndarë përmbajte në rrjetet sociale (plug-in).

  • TË TRETË

 • Qëllimi / Cookie-t e personalizimit

  • PËRSHKRIMI

   Këto cookies i lejojnë përdoruesit të specifikojë ose të personalizojë disa karakteristika të opsioneve të përgjithshme të faqes web. Për shembull, të përcaktojnë gjuhën, volumin e zgjedhur si të preferuar, konfigurimin rajonal të shërbimit, llojin e navigatorit ose numrin e rezultatave të shfaqura për faqe.

  • TË TRETËT

 • Qëllimi /Cookie-t analizuese

  • PËRSHKRIM

   Mjet analize që ndihmon sitet web për të kuptuar mënyrën në të cilën vizituesit ndërveprojnë me webin. Mund të përdorë një tërësi cookies për të mbledhur informacion dhe të informojë për statistikat e përdorimit të faqeve web pa identifikuar personalisht vizituesit.

  • TË TRETËT

 • Qëllimi/Cookie-t publicitare

  • PËRSHKRIM

   Cookies publicitare mundësojnë menaxhimin e hapësirave publicitare të webit në bazë të kritereve konkrete. Për shembull, shpeshtësinë e përdorimit, përmbajtjen e edituar etc.

  • TË TRETËT

 • Qëllimi/Cookie-t flash

  • PËRSHKRIM

   Përdorim gjithashtu cookies flash për të ruajtur preferencat tuaja si kontrolli i volumit ose për të shfaqur përmbajtje në bazë të asaj ç' ka konsultoni në sitin tonë web për të personalizuar vizitën. Ndërmarrje të treta me të cilat bashkëpunojmë për të ofruar karakteristika të caktuara në sitin tonë web, përdorin cookies flash për të mbledhur dhe ruajtur të dhëna me karakter jo personal.

   Cookies flash janë të ndryshme nga cookies e sesionit ose të qëndrueshme përsa i përket sasisë, tipit dhe mënyrës së ruajtjes së të dhënave. Mjetet e menaxhimit të cookies të ofruara nga naviguesi juaj nuk i eleminojnë cookies flash.

Si mund ta ndryshoj konfigurimin e cookies?

Nëse nuk dëshironi të ruani asnjë lloj të dhëne flash player mos zgjidhni kutitë "Lejo që përmbajtja Flash të ruajë informacionin në ekip" dhe "Ruaj komponentët e përbashkët të Flash për të zvogëluar kohën e shkarkimit". Nëse dëshironi të kufizoni sasinë e të dhënave të mbledhura nga aplikimet flash lëvizni treguesin e shiritit të panelit të konfigurimit global të memories në pozicionin që dëshironi.

Këta navigues ju nështrohen aktualizimeve dhe modifikimeve, prandaj nuk mund t' ju garantojmë që i përshtaten plotësisht versionit të naviguesit tuaj. Gjithashtu, mund të ndodhë që përdorni një navigues tjetër të papërfshirë në këto linke si Konqueror, Arora, Flock etj. Për të evituar këto mospërputhje, mund të bëni akses direkt nga opsionet e naviguesit tuaj përgjithësisht në menunë "Opsionet" ne seksionin e "Privacitetit". (Ju lutemi të konsultoni ndihmën e naviguesit tuaj pér më shumë informacion).

Heqja e pëlqimit

Gjithashtu është e mundur të kufizohet që faqe web të palëve të treta të instalojnë cookies në kompjuterin tuaj për të evituar mbledhjen e të dhënave dhe regjistrimin e aktivitetit tuaj të navigimit. Për të kufizuar përdorimin e cookies të palëve të treta mund t'i drejtoheni webit të konfigurimit ose Optout:

Zgjidhni opsionin" Fshij të gjitha sitet" ose zgjidh faqen web të veçantë që do të fshish dhe "Fshij sitin Web".

Ki parasysh që, nëse refuzon ose fshin cookie-t e navigimit në webin e Ndërmarrjes, nuk mund të mbajmë preferencat tuaja, disa karakteristika të faqeve nuk do jenë operative, nuk mund t'u ofrojmë shërbime të personalizuara dhe sa herë do navegoni në faqen tonë web tonë do na duhet t'u kërkojmë sërish autorizimin tuaj për përdorimin e cookies.

Nëse, pavarisht kësaj, vendosni të modifikoni konfigurimin e aksesit tuaj në faqen web duhet të dini që, në çdo moment, është e mundur që cookie-t të fshihen ose të mos lejoni që ky informacion të regjistrohet në kompjuterin tuaj nëpërmjet modifikimit të parametrave të konfigurimit të naviguesit tuaj.

Nëse pranoni cookie-t tona na mundësoni një përmirësim të faqes web të aquaclean.com për t' ju ofruar një akses optimal e për tu dhënë një shërbim më efikas dhe të personalizuar.

Përveç kësaj, ju mund të konfiguroni naviguesin tuaj për të vendosur që vetëm sitet web të besuara apo faqet në të cilat po navigoni në këtë moment mund të menaxhojnë cookie-t, ç'ka ju mundëson të zgjidhni preferencat tuaja.

Duke ofruar këtë politikë, Inversiones Industriales Serpis S.L. demostron kompromisin e ndërmarrë me legjislacionin në fuqi mbi përdorimin e cookies dhe ju jep informacion që ju të mund të kuptoni cfarë lloj cookies përdorim dhe përse e bëjmë. Me këtë, pretendojmë t'ju ofrojmë transparencë përsa u përket të dhënave të trajtuara mbi navigimin e kryer që prej kompjuterit tuaj në webin tonë.

Kjo politikë rishikohet rregullisht për tu siguruar për kohshmërinë e saj prandaj dhe mund të modifikohet. Ju rekomandojmë që ta vizitoni faqen rregullisht ku do t'ju informojmë për çdo aktualizim përkatës.

aquaclean ©

Lajmërim ligjor | Rregullorja e konfidencialitetit | Rregullorja e Cookies | Developers
© 2024 | Aquaclean© | Të gjitha të drejtat e rezervuara.