Shqipëri (Albania)
Contract
fabrics for living
fabrics for living
fabrics for living

AQUACLEAN ME SAFE FRONT®

Teknologjia SAFE FRONT®mbron pëlhurat tona në mënyrë standarte ndaj viruseve të kapsuluara dhe bakterieve dhe është provuar se zvogëlon aktivitetin viral në më shumë se 91% në krahasim me pëlhurat e patrajtuara. Kjo mburojë mban nivele higjene optimale në divanin tuaj pasi vepron vazhdimisht. SAFE FRONT® ka treguar të jetë një ndihmë e madhe kundër alergjive të shkaktuara nga akarienet (mikroorganizmat e pluhurit) që prej 1999.

MË SHUMË INFORMACION
safe front
new collections

Koleksionet e reja

aquaclean të sjell koleksionet e veta të reja për këtë sezon 2023. Një gamë copash njëngjyrëshe dhe të stamposura për gusto të sofistikuara e që kënaqen me vështirësi. aquaclean është kthyer në një pikë referimi në botën e interiorizmit dhe të dekorimit në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar.

ZBULOJINI

Projektet aquaclean

aquaclean është kthyer në një pikë referimi në sektorin e prodhuesve tekstilë të dekorit të lartë. Kemi gjetur ekuilibrin perfekt ndërmjet dizenjos, cilësisë dhe kreativitetit dhe kemi bërë që dekoruesit dhe interioristët më të njohur në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar të vendosin për copat tona për të veshur çdo lloj hapësire.

SHIH PROJEKTET
fabrics for living

Copat e tua aquaclean gjithmonë si të reja

E dimë se sa e vështirë është t’i mbash copat e shtëpisë perfekte si ditën e parë. Por falë teknologjisë sonë rinovuese tani është e mundur.

Zbuloje këtu

na njih personalisht

Ndodhemi në lokalitetin e Muro de Alcoi afër bregdetit të Alikantes, nga ku buron dhe dashuria jonë për detin dhe malin. Të gjitha proçeset e prodhimit kryhen në fabrikën tonë. Dëshiron të vish të na takosh?

BËJ KËRKESË PËR VIZITË

aquaclean, teknologjia më novatore

aquaclean® është shumë më tepër sesa një repelent i thjeshtë lëngjesh. Bëhet fjalë për një teknologji novatore që të ndihmon të shijosh pëlhurat e shtëpisë tënde në qetësi të plotë. Zbulo çfarë na bën të ndryshëm.

Lajmërim ligjor | Rregullorja e konfidencialitetit | Rregullorja e Cookies | Developers
© 2023 | Aquaclean© | Të gjitha të drejtat e rezervuara.