Miliona familje gëzojnë tashmë teknologjinë e Aquacleanit

PASTRIMI

Vërteto ti vetë efektshmërinë e Teknologjisë tonë AQUACLEAN® nëpërmjet shëmbuj videosh ku tregohet mundësia e pastrimit të çfarëdolloj njolle te jetës se përditshme.

veshja qe pastrohet me ujë

1. Hiqni pjesën me te madhe të pisllëkut së derdhur mbi tapiceri.

2. Vini ujë mbi njollën, ose duke e hedhur direkt mbi të, ose me një leckë thithëse të lagur dhe të shtrydhur. Prisni disa sekonda.

3. Ushtroni pak forcë mbi njollën me leckën e lagur dhe fërkojeni lehtë me lëvizje qarkore. Nëse njolla nuk zhduket plotësisht, përsërit proçesin aq herë sa te jetë e nevojshme.

Si funksionon kjo gjë?

Dallimet në mes Aquaclean dhe repellents tjera të lëngshme