Δεν πρόκειται για υφάσματα τα οποία δεν καταστρέφονται, αλλά που βοηθούν στην παράταση της ζωής του καναπέ σας.

Υφάσματα που συνιστώνται
για σπίτια όπου υπάρχουν ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

Υγεία, υγιεινή και ευεξία


Η διάδοση βακτηριδίων και ακάρεων εκεί όπου υπάρχουν ζώα είναι μια πραγματικότητα.

Η Safe Front είναι ένα μεγάλος σύμμαχος ενάντια σ΄ αυτούς τους οργανισμούς που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες, ειδικά σε παιδιά και σε ηλικιωμένους.

Μεγαλύτερη
Διάρκεια


Αυτές οι συλλογές διαθέτουν έναν φυσικό εμπόδιο, μία μεμβράνη μεταξύ των υφάνσεων του υφάσματος και της ορατής του επιφάνειας που αποτρέπει ατυχηματικά τραβήγματα που προκαλούνται όχι μόνο από τα ζώα αλλά, και από τα διάφορα στοιχεία που υπάρχουν στα ρούχα, πριτσίνια, φερμουάρ, κτλ..

Εύκολη
συντήρηση


Οι επιφάνειες αυτών των συλλογών είναι απολύτως λείες, πράγμα που διευκολύνει την αφαίρεση των τριχών των οικιακών ζώων από το ύφασμα.

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ AQUACLEAN ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

Ανακαλύψτε όλες τις συλλογές των Υφασμάτων μας με Τεχνολογία Aquaclean. Επιλέξτε τις ταπετσαρίες που σας αρέσουν περισσότερο και αναζητήστε τις στο πλησιέστερο σε σας κατάστημα, και, αν δυσκολεύεστε: Χρησιμοποιείστε τον προσομοιωτή μας για να δείτε πως φαίνεται ο καναπές σας.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σύνθεση: 44% COT, 30% ACRIL, 13% PES, 13% PA

Φάρδος: 140 cm. UNE 400335

Βάρος m2: 445.00 gr/m2

Αντοχή στο σχίσιμο: > 20 N > 3 daN DIN 53859-5

Μετακίνηση ραφής: Στημόνι: < 4 - Υφάδι: < 6 PR EN ISO 13936-2 (mm)

Αντοχή στον εφελκυσμό: > 350 N UNE EN ISO 13934-1

Αντοχή στην τριβή: > 50.000 κύκλων
 UNE EN ISO 12947

Αντοχή στο pilling: > 4
 no pilling (ISO DIS 12945-2)(βαθμός)

Αντοχή των χρωματισμών στο τρίψιμο: 4
 καλή (ISO 105-X12)

Αντοχή των χρωματισμών στο φως: 6
 καλή (ISO 105-B02)


http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ALHAMBRA1.png

ALHAMBRA 1

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ALHAMBRA10.png

ALHAMBRA 10

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ALHAMBRA11.png

ALHAMBRA 11

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ALHAMBRA12.png

ALHAMBRA 12

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ALHAMBRA13.png

ALHAMBRA 13

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ALHAMBRA14.png

ALHAMBRA 14

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ALHAMBRA2.png

ALHAMBRA 2

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ALHAMBRA3.png

ALHAMBRA 3

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ALHAMBRA4.png

ALHAMBRA 4

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ALHAMBRA5.png

ALHAMBRA 5

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ALHAMBRA6.png

ALHAMBRA 6

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ALHAMBRA7.png

ALHAMBRA 7

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ALHAMBRA8.png

ALHAMBRA 8

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ALHAMBRA9.png

ALHAMBRA 9

 

Το χρώμα των απεικονιζόμενων εικόνων μπορεί να μην συμπίπτει με το τελικό προϊόν. Ενημερωθείτε στο δικό σας κατάστημα επίπλων.

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

Η Aquaclean σας καλεί να δοκιμάσετε τον προσομοιωτή μας ώστε να σας είναι πιο εύκολο να φανταστείτε πως θα φαίνεται η ταπετσαρία που επιλέξατε για τον καναπέ σας. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε τις νέες μας συλλογές με Τεχνολογία Aquaclean® και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη..

 

Το χρώμα των απεικονιζόμενων εικόνων μπορεί να μην συμπίπτει με το τελικό προϊόν. Ενημερωθείτε στο δικό σας κατάστημα επίπλων.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΥΦΑΣΜΑΤΑ AQUACLEAN ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΖΩΟ ΜΟΥ

Σκοπός της Aquaclean είναι να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη, για αυτό και θέλουμε τον καναπέ σας χωρίς λεκέδες, ξεσκίσματα και οσμές εξαιτίας των κατοικίδιων ζώων σας. Μας αρέσουν τα ζώα και γι αυτό το λόγο δημιουργήσαμε ορισμένες συλλογές για να ελαχιστοποιήσουμε τις βλάβες που το ζωάκι σας μπορεί να προξενήσει στο ύφασμα του καναπέ σας.


ΔΙΡΚΕΙΑ

Μερικές φορές, τα ζώα ξεσκίζουν το ύφασμα της ταπετσαρίας διότι τους αρέσει η απαλότητά του. Τα κατοικίδια ζώα, ασυναίσθητα, ξύνουν το ύφασμα προκαλώντας ξεσκίσματα στην περίπτωση του δέρματος ή σκισίματα, επειδή ξεφτίζουν την επιφάνεια. Το ύφασμα Aquaclean διαθέτει μια κάλυψη από συνθετικές ίνες που εμποδίζουν την είσοδο του νυχιού του ζώου στην ύφανση του υφάσματος αποτρέποντας με αυτό τον τρόπο, όταν τεντώνονται, το σκίσιμο του υφάσματος.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΡΙΧΩΝ

Τα υφάσματα Aquaclean, έχουν μια δομή αντιστατικών υφασμάτων, αποτρέποντας με αυτό τον τρόπο την εναπόθεση των τριχών των ζώων. Πάντως, αν και τα ζώα μας δεν ανεβαίνουν στον καναπέ, είναι δυνατόν να κολλήσουν τρίχες στα πλαϊνά. Για να μπορέσετε να αφαιρέσετε αυτές τις τρίχες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βρεγμένο πανί ή μια ηλεκτρική σκούπα, υπάρχουν επίσης και βούρτσες αφαίρεσης τριχών και χνουδιού (lint roller).

ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Τα υφάσματά μας διαθέτουν την Tecnología Aquaclean®, με την οποία καθαρίζονται οι συνηθισμένοι οικιακοί λεκέδες με απλό τρόπο και σύντομα. Επίσης, και σκεπτόμενη τα κατοικίδια ζώα, η Aquaclean πραγματοποίησης δοκιμές με ούρα, περιττώματα και αίμα σκυλιών και γατιών, οι οποίες έδωσαν αφαιρετικά αποτελέσματα.

ΟΣΜΕΣ

Η συνεχής χρήση του καναπέ εκ μέρους των κατοικίδιων ζώων, μπορεί να αφήσει κακοσμίες. Για να αποφευχθούν, η Aquaclean σας συνιστά να αερίζετε καλά τα δωμάτια, να σκουπίζετε κατά περιόδους με την ηλεκτρική σκούπα την ταπετσαρία και να χρησιμοποιείτε ένα αποσμητικό σπρέι χώρου.ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ

Ο καναπές είναι το κέντρο του σπιτιού και τα ζώα μπορεί να έχουν την αίσθηση της εδαφικότητας, πράγμα που κάνει τον καναπέ ένα πολύ ελκυστικό μέρος για να μαρκάρει το χώρο του . Η συμπεριφορά των ζώων μπορεί να ποικίλει πολύ. Η καλύτερη επένδυση είναι η καλή εκπαίδευση του ζώου σας ώστε να χρησιμοποιεί τους χώρους που προορίζονται γι αυτό.


ΑΠΟΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΞΕΣΚΙΣΜΑΤΑ

Μπορείτε να τοποθετήσετε πορτοκαλόφλουδες ή να τρίψετε το ύφασμα με τη φλούδα πορτοκαλιού, αφού η οσμή από εσπεριδοειδή είναι δυσάρεστη για τα ζώα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΖΩΟ ΣΑΣ

Αγοράστε έναν αποξέστη για το γάτο σας και μάθετέ τον να το χρησιμοποιεί. Για να τον συνηθίσεις, μπορείτε να ραντίσετε τον αποξέστη με catnip ή βαλεριάνα. Αυτές οι οσμές τους ελκύουν. Και μη ξεχάσετε να βραβεύετε το γάτο σας κάθε φορά που τον χρησιμοποιεί.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΖΩΟΥ I

Κόβετε τα νύχια του ζώου σας, για να μην χρειάζεται να τα λιμάρει και να σας χαλάει τον καναπέ.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΖΩΟΥ II

Βουρτσίζετε το ζώο σας συχνά. Οι τρίχες που να πετάξετε στα σκουπίδια, δεν θα βρίσκονται στο σπίτι.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Δώστε καλή τροφή στο ζώο σας, διότι μια λάθος διατροφή μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη πτώση του τριχώματος. Επίσης, μια καλή διατροφή θα το βοηθήσει να μην αρρωστήσει και θα του προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής.Εάν ενδιαφέρεστε για αυτά τα τέλεια για τα κατοικίδια ζώα σας υφάσματα, επικοινωνήστε μαζί μας στην de Επαφή