PYETJET MË TË SHPESHTA

CILI ËSHTË NDRYSHIMI NDËRMJET AQUACLEAN DHE REPELENTËVE TË TJERË TË LËNGJEVE QË KA NË TREG?

Repelentët e lëngjeve janë efektivë për sa kohë njolla ndodhet në sipërfaqe sepse bllokojnë hyrjen e lëngjeve përgjatë disa minutave. Me të depërtuar njolla në copë, nuk janë më efektivë sepse ështe e vështirë ta pastrosh atë plotësisht për shkak të mbetjeve të papastërtive që tashmë janë futur në të. Kjo përbën një disavantazh të qartë në rast pakujdesie dhe njollash të harruara.

Tecnologjia Aquaclean® përveç se vepron si repelent ndaj lëngjeve, lehtëson gjithashtu pastrimin e tyre. Në këtë mënyre, bën të mundur që njollat të kalojnë nga copa në ujë më lehtësisht duke thjeshtëzuar procesin e pastrimit dhe lehtësuar heqjen e njollës.

Kthehu