POLITIKA PRIVATNOSTI

Obavještavamo vas da će vaši osobni podaci biti pohranjeni u automatiziranoj pismohrani u vlasništvu Inversiones Industriales Serpis, S.L. u svrhu pružanja usluga koje vi tražite. Pomenuta pismohrana je zavedena u Općoj matici španjolske agencije za zaštitu podataka. Vaši će podaci biti predmet primjerne obrade glede povjerljivosti, obaveze tajnovitosti i ostalih obaveza određenih Osnovnim zakonom 15/1999 od 13 prosinca o Zaštiti podataka osobnog karaktera, za podatke na osnovnoj razini.

Moći ćete upražnjavati svoja prava pristupa, ispravke, ništenja i oporbe pismenim putem na adresu: Inversiones Industriales Serpis, S.L. Ctra. Alicante 76; 03801 Alcoz (Alicante – Španjolska) gdje će se  zahtijevi obraditi (ref. AQUACLEAN Osobni podaci) ili putem elektronske pošte na adresu info@aquaclean.com

Isto tako, popunjavajući ovaj zahtijev Vi dajete izričitu suglasnost da se vaši podaci mogu priopćavati bilo kojoj tvrtki koja pripada grupi AQUACLEAN i njenim suradnicima, radi održavanja ugovornih odnosa, kao i slanja trgovačkih obavjesti, promidžbi i/ili propagande.