PYETJET MË TË SHPESHTA

MUND TË PËRDOR UTHULL PËR TË PASTRUAR DIVANIN TIM?

Tradicionalisht është përdorur kjo mënyrë për të shmangur njollat e gëlqeres, për të nxjerrë në pah ngjyrat dhe për t'i dhenë më butësi copës. Uthulla nuk ndikon në trajtimin Aquaclean, gjithsesi aktualisht pjesa më e madhe e zbutësve përmbajnë anti-gëlqere dhe një aromë më të këndshme.

Kthehu