PYETJET MË TË SHPESHTA

MUND TË PËRDOR ALKOOL PËR TË PASTRUAR NJOLLAT?

Aquaclean nuk rekomandon alkool dhe asnjë lloj tjetër holluesi për pastrimin e copave. Alkooli dhe hollues të tjerë degradojnë fibrat dhe përbërësit e tjerë, duke ndikuar negativisht mbi mobiljen tuaj të veshur.

Kthehu