• La tela que es neteja amb aigua

AVANTATGES D’UTILITZAR TEIXITS AQUACLEAN PER A LA MEVA MASCOTA

A Aquaclean et fem la vida més fàcil i, per això, volem que el teu sofà no tingui taques, rascades ni olors per culpa de les mascotes. A nosaltres ens encanten els animals i, per això, hem desenvolupat unes col·leccions determinades per minimitzar els efectes que la mascota pot causar al teixit del sofà.


DURABILITAT

A vegades, les mascotes esgarrapen el teixit de l’entapissat perquè se senten atretes per la suavitat d’aquest teixit. Les mascotes, instintivament, esgarrapen el teixit i provoquen rascades, en el cas de la pell, o esquinçaments, perquè en desfilen la superfície. El teixit Aquaclean té un recobriment de fibres sintètiques que eviten que l’ungla de la mascota penetri als bucles del teixit de la trama i evita que, quan s’estiri, es trenqui el teixit.

RETIRADA DEL PÈL

Els teixits Aquaclean, per l’estructura, són teixits antiestàtics, per la qual cosa eviten el pèl de les mascotes. De totes maneres, i encara que les mascotes no pugin al sofà, pot passar que quedin pèls adherits als laterals. Per poder retirar aquest pèl, podem recórrer a un drap humit o a un aspirador, tot i que també existeixen raspalls adhesius (lint roller).

FACILITAT NETEJA

Els nostres teixits disposen de la Tecnologia Aquaclean®®, que neteja les taques domèstiques habituals d’una forma ràpida i senzilla. A més, i pensant en les mascotes, Aquaclean ha realitzat tests d’orina, femtes i sang de gossos i gats, amb uns resultats excel·lents.

OLORS

L’ús continuat del sofà per part de les mascotes pot provocar males olors. Per evitar-les, Aquaclean us recomana ventilar bé les estances, aspirar periòdicament la tapisseria i emprar eventualment un vaporitzador antiolor.TEIXITS TRADICIONALS

Els teixits tradicionals, sense cap tipus de protecció, resulten ser un blanc fàcil per a les mascotes, que amb les ungles poden enganxar les fibres que conformen el teixit del sofà, trencant-ho quan estiren les ungles per soltarse.


TEIXITS RECOMANATS PER AQUACLEAN

Els teixits que Aquaclean recomana per a mascotes disposen d'una capa protectora desenvolupada amb una innovadora tecnologia que es comporta com una barrera elàstica i flexible impedint que les ungles de les mascotes arribin al teixit i l'esfilagarsin.


Descobreix les teles i col·leccions més apropiades per a les teves mascotes, amb una àmplia gamma de colors, llisos i estampats, i amb la garantia de la Tecnologia Aquaclean®.


CONSELLS PER CONVIURE AMB LA MASCOTA

El sofà és el centre de la llar i els animals poden ser molt territorials, per la qual cosa es tracta d’un lloc molt temptador per a la mascota per realitzar-ne el marcatge. Els animes tenen un comportament que pot variar molt d’un a l’altre. La millor inversió que pots fer és educar la mascota perquè utilitzi els llocs que té destinats.


EVITA LES ESGARRAPADES

Pots col·locar pells de taronja o fregar el teixit amb la pell de taronja, ja que l’olor de cítric és desagradable per als animals.

EDUCA LA MASCOTA

Compra un rascador per al gat i ensenya-li a emprar-lo. Perquè s’hi acostumi, pots ruixar el rascador amb nepta o valeriana. Aquestes olors els atrauen. I no oblidis premiar el gat cada vagada que l’utilitzi.

NETEJA ANIMAL I

Mantingues les ungles de la mascota curtes, per evitar que necessiti afilar-les i et faci malbé el sofà.

NETEJA ANIMAL II

Raspalla la mascota regularment. Els pèls que llencis a les escombraries no rondaran per casa.

BONA ALIMENTACIÓ

Alimenta bé la mascota, ja que una dieta inadequada pot provocar que perdi més pèl. A més, una bona alimentació ajuda a prevenir que caiguin malalts i els dóna millor qualitat de vida.Si estàs interessat en aquests teixits perfectes per a les mascotes, posa’t en contacte amb nosaltres a través de Contacte