Pëlhura të rekomenduara
për shtëpi me KAFSHË SHTËPIAKE

Shëndet, higjenë dhe mirëqënie


Përhapja e bakterieve dhe mikroorganizmave kur ke kafshë shtëpiake është një realitet.

Safe Front është një aleat i madh kundër këtyre organizmave që mund të shkaktojnë alergji veçanërisht tek fëmijët dhe pleqtë.

Më shumë jetëgjatësi


Këto koleksione disponojnë një barrierë fizike, një fletëz ndërmjet thurrjeve dhe pjesës së dukshme të pëlhurës që pengon kapjen aksidentale në të jo vetëm të kafshëve por edhe të perçinave të pantallonave, zinxhirëve apo unazave.

Mirëmbajtje e lehtë


Sipërfaqet e këtyre koleksioneve janë plotësisht të lëmuara ç’ ka lehtëson heqjen e qimeve të kafshëve shtëpiake nga copa.

KOLEKSIONET E PËLHURAVE AQUACLEAN TE REKOMENDUARA PËR SHTËPI ME KAFSHË SHTËPIAKE

Zbulo të gjitha koleksonet e pëlhurave tona me teknologjinë Aquaclean. Zgjidh mbulesat qe të pëlqejnë më shumë dhe kërkoji në dyqanet me të afërta. Nëse nuk e ke të qartë, përdor simuluesin tonë për të parë se si do duket divani yt më pas.


Technical Specifications

Composition: 13% PES, 44% COT, 13% PA, 30% ACRIL

Width: 140 cm. UNE 400335

Weight m2: 495 gr/m2

Tensile strenght: > 20N (BS 4303) - > 3daN (DIN 53859-5)

Tear strenght: > 350N (ISO 13934-1)

Tear displacement: < 4mm (BS 3320) - < 6mm (DIN 53868)

Abrasion resistance: > 50.000 cycles UNE EN ISO 12947

Pilling resitance: > 4 no pilling (ISO DIS 12945-2)

Dye resistance to rubbing: 4 Good (ISO 105-X12)

Dye resistance to light: 6 Good (ISO 105-B02)






http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ALTEA_01.png

ALTEA 01

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ALTEA_05.png

ALTEA 05

 

The color of the displayed images may not correspond to the final product. Check with your furniture store.

SIMULUES PËR PËLHURAT E REKOMANDUARA PËR SHTËPITË ME KAFSHË SHTËPIAKE

Aquaclean invites you to use our simulator to make it easier to imagine what you have chosen upholstery on your couch is. Moreover, you can also discover our new Collections with AquaClean Technology to make your life much easier.

 

The color of the displayed images may not correspond to the final product. Check with your furniture store.

PËRPARËSI QË KEMI KUR PËRDORIM COPAT AQUACLEAN PËR KAFSHËT TONA

Në Aquaclean ta lehtësojmë jetën, dhe prandaj duam që divani juaj mos të ketë njolla, gërvishtje dhe erëra për faj të kafshëve tuaja shtëpiake. Neve na pëlqejnë jashtë mase kafshët dhe prandaj kemi përgatitur disa koleksione të caktuara për të minimizuar efektet që kafsha juaj shtëpiake mund të shkaktojë me raste ne veshjen e divanit tuaj.


JETËGJATËSI

Ndonjëherë, kafshët shtëpiake gërvishtin veshjen e tapicerisë sepse ndjehen të tërhequr nga butësia. Kafshët, instiktivisht, fërkojnë copën duke shkaktuar gërvishtje ne rastin e lëkurës apo grisje, sepse heqin fijet e sipërfaqes copa Aquaclean përmban një mbulojë fibrash sintetike që shmangin penetrimin e thonjve te kafshëve tona shtëpiake ne laqet e copës duke shmangur që ne momentin e tërheqjes,të griset veshja.

HEQJA E QIMEVE

Veshjet Aquaclean, për shkak të strukturës së tyre, janë copa antistatike, gjë që eviton qimet e kafshëve shtëpiake. Gjithsesi, edhe pse kafshët tona mund të mos hipin ne divan, mund të ndodhë që të ngelin qime ne pjesët anësore. Për të hequr këto qime, mund të përdorim një leckë të lagur ose makine fshirëse, edhe pse gjithashtu ekzistojnë furçat ngjitëse(lint roller).

LEHTËSIM PASTRIMI

Veshjet tona përmbajnë Teknologjinë Aquaclean®, që pastron njollat e zakonshme shtëpiake në një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë. Për më tepër, duke menduar për kafshët tona shtëpiake, Aquaclean ka bërë prova urine, jashtëqitjeje dhe gjaku të qenjve dhe maceve, me rezultate të shkëlqyera.

ERËRA

Përdorimi i vazhdueshëm i divanit nga kafshët tona, mund të shkaktojë erëra të këqija. Për të shmangur erërat Aquaclean ju këshilllon të ajrosni mirë banimet, të merrni me makinë fshirëse tapicerinë dhe të përdorni një avullues kundër erës.



PA TEKNOLOGJINË AQUACLEAN®.

Copat që nuk janë të pajisura me teknologjinë tonë të re janë një shënjestër e lehtë për kafshët shtëpiake, që mund të ngulin thonjtë nëpër fijet që përbëjnë copën e divanit, duke e grisur kështu kur tërhiqen për tu lëshuar.


ME TEKNOLOGJINË AQUACLEAN®.

Shtresa mbrojtëse e teknologjisë tonë të re shërben si një pengesë elastike dhe fleksibël, duke ndaluar që thonjtë e kafshëve shtëpiake të arrijnë ne copë dhe t'i heqin fijet.


KËSHILLA PËR TË BASHKËJETUAR ME KAFSHËN TËNDE SHTËPIAKE.

Divani është qendra e shtëpisë dhe kafshët mund të jenë shumë territorialë, kështu që mund të jetë një vend mjaft tërheqës për kafshën tuaj shtëpiake. Kafshët kanë sjellje të cilat ndryshojnë shumë në varësi të llojit të tyre. Investimi më i mirë që mund të bëni është të edukoni kafshën tuaj shtepiake në mënyrë të tillë që të përdorë vendet e duhura.


SHMANG GËRVISHTJET

Mund të vendosësh lëkura portokalli ose të fërkosh copën me këtë të fundit, sepse aroma e agrumeve nuk është e këndëshme për kafshët.{

EDUKO KAFSHËN TËNDE SHTËPIAKE

Bli një krruajtës për macen macen tënde dhe mesoji ta përdorë. Me qëllim që të mësohet me të, mund t'i vini krruajtësit pak catnip(bimë) apo valerianë(bimë). Këto erëra i tërheqin. Dhe mos harro të shpërblesh macen tënde sa herë që ta përdorë.

PASTRIMI I KAFSHËVE I

Mba të shkurtër thonjtë e kafshës tënde, për të shmangur qe t'i mprehë duke prishur kështu divanin.

PASTRIMI I KAFSHËVE II

Krih kafshën tënde shtëpiake rregullisht. Qimet që do hidhni në plehra, nuk do jenë vërdallë nëpër shtëpi.

USHQIM I SHËNDETSHËM

Ushqe mirë kafshën tënde shtëpiake, sepse një dietë e papërshtatshme mund të shkaktojë më shumë rënie qimesh. Gjithashtu, një ushqim i shëndetshëm do të ndihmojë që mos të sëmuren, duke u dhënë një jetë më cilësore.



Nëse jeni të interesuar për këto copëra të përkryera për kafshët tuaja, lidhuni me ne nëpërmjet Kontakto