PYETJET MË TË SHPESHTA

VAZHDONI TË PRODHONI COPËN QË MË INTERESON?

Copat që vazhdojmë të prodhojmë mund t'i gjeni ne katallogjet tonë dhe në faqen tonë të internetit. Nëse ndonjë copë nuk shfaqet kjo ndodh sepse është hequr nga katallogu dhe si rrjedhojë nuk prodhohet më. Gjithsesi, mund të lidheni me dyqanin tuaj te mobiljeve dhe ata do të këshillohen me furnizuesin e copave.

Kthehu