PYETJET MË TË SHPESHTA

ÇFARË LLOJI NJOLLASH MUND TË PASTROHEN ME AQUACLEAN?

Aktualisht nuk ka pasur asnjë lloji njolle shtëpiake që të ketë mundur të rezistoje. Salca, bojë këpucësh, lëngje të ftohta dhe të ngrohta, pije me gaz, ëmbëlsira... Aquaclean ka kaluar me sukses provat e laboratorit, përfshirë njolla ekstreme si shënuesit me ngjyra permanente. Gjithsesi në këto raste ekstreme ndonjëherë është e nevojshme të përdorim një pikë sapuni të holluar në ujë ose të fërkojmë njollën me një sapun duarsh duke e hequr më tej me ujë.

Kthehu