PYETJET MË TË SHPESHTA

CILI ËSHTË NDRYSHIMI MIDIS AQUACLEAN DHE ILAÇEVE TË TJERË QË GJËNDEN NË PAZAR?

Detergjentet (heqësit e njollave) likuid ndalojnë hyrjen e lëngjeve gjatë disa minutave dhe në momentin që lëngu përshkon copën nuk janë me funksionalë. Aquaclean Technology® përveç se shërben si heqës njollash, shërben edhe për të na lehtësuar pastrimin dhe bën që njollat te kalojnë nga copa ne ujë me lehtë, duke minimizuar proçesin e pastrimit.

Kthehu