KOLEKSIONE VESHJESH AQUACLEAN

Zbulo të gjitha koleksionet e copave tona me Teknologjinë Aquaclean®. Zgjidh veshjet që të pëlqejnë më shumë dhe kërko ne dyqanin më të afërt. Dhe nëse nuk ngel i qartësuar, përdor modelin(imituesin) tonë për të parë si duket në divanin tuaj.


Technical Specifications

Composition: 83% PES, 5% PA, 12% PAC

Width: 140 cm. UNE 400335

Weight m2: 380 gr/m2

Tensile strenght: > 20N (BS 4303) - > 3 (DIN 53859-5)

Tear strenght: > 350N (ISO 13934-1)

Tear displacement: < 4 (BS 3320) - < 6 (DIN 53868)

Abrasion resistance: > 25.000 cycles UNE EN ISO 12947

Pilling resitance: > 4 no pilling (ISO DIS 12945-2)

Dye resistance to rubbing: 4 Good (ISO 105-X12)

Dye resistance to light: 6 Good (ISO 105-B02)
http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ADRA_1.png

ADRA 1

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ADRA_2.png

ADRA 2

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ADRA_3.png

ADRA 3

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ADRA_4.png

ADRA 4

http://213.27.212.57/deco3d/images/rapports/rustika/grandes/ADRA_5.png

ADRA 5